Straatwerkzaamheden

Sinds de oprichting, is Kedde Bouw & Infra gespecialiseerd in straatwerkzaamheden voor gemeentes en hoofdaannemers. We hebben hier zowel de kennis en ervaring als de materialen en machines voor in huis.

Soorten bestrating

We zijn gespecialiseerd in alle soorten bestrating: machinaal straten met asfalt, handmatig straten met klinkers bv. maar ook sierbestrating. Zo kunnen we bijvoorbeeld het logo van de gemeente verwerken in de nieuwe bestrating. We leggen natuurlijk nieuwe straten aan (in asfalt, klinkers, kasseien) en we bouwen ook vluchtheuvels met klinkers.

Grondwerken

Wanneer nodig verzorgen wij ook de grondwerken die te maken hebben met de bestrating. Denk bijvoorbeeld aan rioleringswerken en het dichten van de grond. Voor we aan een nieuw project beginnen, onderzoeken we de locatie ook altijd uitgebreid. We brengen in kaart waar de huidige aansluitingen liggen en we houden o.a. rekening met de elektriciteits- en telefoonkabels om te verzekeren dat het project zorgeloos verloopt.

Machines

De Tiger-stone is één van de machines in ons bestratingsarsenaal. Deze 6m brede machine legt bestatingslagen in één keer, inclusief de randafwerking. Zo verloopt de bestrating methodiek en blijft er geen puin of afval liggen. Daarnaast gebruiken wij ook een Optimas-machine om vlot klinkers te leggen per vierkante meter. De Knikmops is een wendbare, krachtige Minishovel voor machinaal straten, net als de grotere Giant Shovel. Onze straatwerkers zijn allemaal opgeleid en getraind om deze machines optimaal te gebruiken voor jouw project.

Voor straatwerkzaamheden allerhande kan je vertrouwen op Kedde Bouw & Infra!