Skip to main content

Over ons

Kedde Bouw & Infra werd in 2015 opgericht door Ralph Kedde. Ralph Kedde is opgeleid als timmerman en in de steigerbouw. Via Defensie heeft hij opleidingen in werkvoorbereiding en planning gevolgd. Vanuit die ervaring, besloot hij in 2015 voor zichzelf te beginnen.

Tegenwoordig heeft Ralph Kedde 20 tot 30 mensen in dienst. Zelf bereidt hij het werk voor, voert hij de calculaties uit en maakt hij de planning en schetsen. Zijn werknemers werken vervolgens in ploegjes van 2 tot 3 man, minstens 1 ervaren persoon samen met 1 tot 2 junior profielen. Zijn straters, steigerbouwers en constructiewerkers hebben jarenlange ervaring die zij op die manier doorgeven aan leerjongens.

Kedde Bouw & Infra is oorspronkelijk begonnen in bestrating samen met enkele ervaren bestraters. Later kwam er een steigermonteur solliciteren, waarop Ralph besloot uit te breiden en ook steigerbouw aan te bieden. Zijn team ging toen van 2 naar 8 medewerkers. Daarna kwam constructiewerk erbij toen iemand met meer dan 10 jaar ervaring in de constructiesector aangenomen werd. Ondertussen zijn er 2 constructie-specialisten in dienst bij Kedde Bouw & Infra.

Ook de tuinwerkzaamheden zijn erbij gekomen vanuit de medewerkers. Ralph Kedde merkte op dat veel van zijn straters in het weekend of in de zomer bijklusten. Ze gingen tuinen aanleggen bij particulieren als afwisseling. Daarom besloot hij samen met hen om ook tuinaanleg op te nemen als categorie van Kedde Bouw & Infra.

Kedde Bouw & Infra is dus ontstaan vanuit de ervaring en kennis van Ralph Kedde en verder gegroeid vanuit de expertise van zijn medewerkers. Ook in de toekomst blijft Kedde Bouw & Infra inzetten op het ontwikkelen van de kennis en ervaring van zijn medewerkers. Contacteer ons gerust als jij hierover meer wil weten.