Skip to main content

Tuinaanleg

Voor een nieuwe tuin kan je bij Kedde Bouw & Infra terecht. We nemen voortuinen en achtertuinen onder handen. Voor grote projecten, maken we een afspraak om alles tot in detail te bespreken. Indien nodig nemen we een tuinarchitect onder de arm voor schetsen en een duidelijk plan van aanpak. We geven je ook graag advies over beplanting, als jij dat graag wil.

Vijvers en tuinhuizen

Wie graag een vijver wil aanleggen, contacteert ons best even. Dan bespreken we samen wat je wil en wat er allemaal mogelijk is. Kedde Bouw & Infra maakt ook tuinhuizen. Deze houten blokhutten bieden we zowel in standaardmaten als in maatwerk aan, met fundering en alles inbegrepen.

Veranda met buitenkeuken

Ook voor veranda’s mag je bij ons komen aankloppen, daar hebben we veel ervaring in opgedaan. We bouwen veranda’s met uitgebreide buitenkeukens. Deze volledige keuken is voorzien van een BBQ, afwasbak, kastjes en lades, tuinmeubelen. We voorzien zowel standaardmodellen als maatwerk dat precies in jouw tuin past. Steigerhout is het hoofdmateriaal dat wij gebruiken, eventueel afgewerkt met andere houtsoorten.

Schuttingen

Wie zijn tuin mooi wil afwerken en meer privacy wil creëren, kiest best voor natuurlijke schuttingen. Wij maken verschillende soorten schuttingen: van metalen schuttingen afgewerkt met draad tot 100% houten schuttingen in steigerhout. Natuurlijke schuttingen met hout en planten kunnen wij ook voor jou op maat maken. Daarvoor gebruiken we gaas en hout, afgewerkt met klimop in het gaas.

Tuinbestrating

Natuurlijk is jouw nieuwe tuin niet compleet zonder paadjes. Kedde Bouw & Infra is gespecialiseerd in bestrating en we hebben deze expertise ook omgezet in tuinbestrating. Wij hebben er de kennis en de machines voor om jouw tuinpaadjes aan te leggen, professioneel en snel, onafhankelijk van het gekozen materiaal.

Wil jij jouw tuin ombouwen tot een buitenparadijs? Contacteer ons nu!