Skip to main content

Straatwerkzaamheden

Met de stratenmakers van KBI

Machinaal straten van grote en kleine projecten, daar zijn wij goed in. Een nieuwe straat in een nieuwbouwwijk, bestaand werk upgraden, maar ook kleiner sierstraatwerk behoort tot de mogelijkheden. Nieuwe straten, vluchtheuvels of projecten waar handmatig straten aan te pas komt. Kedde Bouw & Infra is jouw partner voor elk project. 

Voor ieder project heeft Kedde het juiste arsenaal om de klus te klaren. Denk hierbij aan een tiger-stone voor complete straten, de optimas-machine voor klinkers en verschillende gespecialiseerde shovels voor al het andere machinale straten. Door het inzetten van de juiste machines verlopen projecten vlotter, is er minder overlast en worden straten methodiek en gelijkmatig gelegd. 

Geen project te groot

Niet voor niets is Kedde Bouw & Infra sinds 2015 de specialist op het gebied van straten maken. Zoek jij een betrouwbare partner op het gebied van straten? De afgelopen jaren hebben wij mooie projecten afgeleverd voor en met onder andere gemeente Sneek, BAM, Mach.Straat, Haarsma en Reindert Bouw & Infra Almere. Bekijk hier een greep uit onze afgeronde projecten

Voor ieder bestratingsproject kun je terecht bij KBI, groot en klein: Gespecialiseerd handwerk of grotere projecten geschikt voor machinaal straten.

Niet voor niets zijn wij jouw specialist op het gebied van straten maken in Friesland.